4 pers.
Ingredienser
4 bøffer af oksemørbrad a 175 g pr. stk.
4 skiver bacon af god kvalitet
Maldon salt, friskkværnet peber
2 røde peberfrugter i grove stykker
½ frisk, rød chili i tynde skiver
1 squash i tykke skiver (3 cm.)
1 helt hvidløg, delt i fed med med skal på
75 g pinjekerner
½ dl olivenolie
1 stor håndfuld basilikum, hakket
smør og olie til stegning
Fremgangsmåde
Kom peberfrugt, squash, chili, pinjekerner og hvidløgsfed i et fad. Hæld olivenolie over og vend det hele godt rundt. Krydr godt med salt, friskkværnet peber og hakket basilikum. Sæt i en 170 grader varm ovn i 30-40 minutter.
Vikl baconstykkerne om bøfferne. Varm smør og olie op på en pande og brun bøfferne godt hele vejen rundt, så bacon bliver gyldent og sprødt. Steg dem derefter 1 minut på hver side, krydr dem med salt og friskkværnet peber og læg dem i et ovnfast fad. Giv dem 180 grader i 5 minutter, eller til de er som ønsket. Anret bøfferne med de bagte grøntsager og friskkogt pasta af god kvalitet, der er kogt al dente. Server straks.