2 pers.
Ingredienser
2 grove, fiberrige boller
1 håndfuld blandede salatblade
75 g cheddar i skiver
100 g god pastrami
groft salt, friskkværnet peber
Relish:
1 agurk, fintrevet
1 lille løg, meget finthakket
½ dl hvidvinseddike
groft salt
1 tsk. majsstivelse opløst i 1 spsk. hvidvinseddike
friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Kom løg og agurk i en sigte, drys med lidt groft salt, lad det dryppe af i ½ times tid. Kog eddike med sukker og lad det simre i et par minutter, så sukkeret er helt opløst. Pres så meget væde som overhovedet muligt ud af agurk og løg, kom dem op i eddikelagen. Lad dem simre med i et par minutter. Pisk majsstivelsen ud i edidken og hæld det i gryden. Lad det hele koge op og lad det koge i 1 minut under omrøring. Hæld relish’en op i en skål og lad det køle helt af i køleskab.
Flæk bollerne og læg dem sammen med salat, ost, pastrami og relish. Server straks.